A kiadó

Üdvözöljük!

Örülünk neki, hogy érdeklik Önt a Gabriele-Verlag Das Wort kiadó könyvei, CD-i, DVD-i, melyeket webshopunkban megrendelhet. A magyar nyelvű kiadványokat a Gabriele Kiadó - A Szó terjeszti.

 A kiadó

 A Gabriele-Verlag Das Wort a mai kor prófétai szavát jelenteti meg, melyet Gabrielén, Isten prófétáján és követén keresztül kaptunk könyvek, írások, CD-k és DVD-k formájában. 

 A szabad, univerzális Szellem szava útmutató ajánlatként egy felelősségtudatos élethez közel 40 éve itt van minden kultúra embereinek az isteni kinyilatkoztatások, oktatások és magyarázatok bősége által. A mai kor prófétai szava az őskereszténységhez kapcsolódik, a Názáreti Jézus tanításaihoz és az Ő Hegyi Beszédéhez, valamint Isten Tízparancsolatához Mózes által.  Az univerzális Szellem tanításai és szava szabad minden hagyománytól és külső vallástól. A Szabad Szellem, az egyetemes-kozmikus lét, az élet, nem az egyház szava. Ebben az értelemben a Gabriele-Verlag Das Wort kiadó  néhány könyve a felvilágosítást szolgálja a Názáreti Jézus nevével való visszaélésről.

 A Szabad Szellem egyetemes, kozmikus tanítása

 A Szabad Szellem egyetemes, kozmikus tanítása magába foglalja minden életforma és életerő kapcsolatát, elmagyarázza a földi lét értelmét és célját, és megmutatja az utat, mely az egységbe és a felebaráti szeretethez vezet az emberek között, valamint a természet birodalmaival és az állatvilággal. Az alapvető élettétel, mely egy békés élethez vezet, melyhez a természet és minden teremtmény is tartozik, így szól: Amit nem szeretnél, hogy veled tegyenek, azt te se tedd másoknak. Illetve: Amit szeretnél, hogy mások neked tegyenek, azt először te tedd meg nekik.

 Terjesztés

A mi törekvésünk őskeresztényekként, hogy terjesszük a Názáreti Jézus tanítását az Isten- és felebaráti szeretetről az emberek, a természet és az állatok iránt úgy, ahogyan az a mai korban ismét megadatott a Szabad Szellem szavának hordozója, Gabriele által. A Szabad Szellem segítségével és útmutatóival minden ember – amennyiben szeretné – megtalálhatja Istent saját bensőjében, megtalálhatja a békét embertársaival és a természet birodalmaival.
Az őskeresztények számára a Názáreti Jézus szellemében ez érvényes: pozitív, beteljesedett élet a cél.

A Sophia Könyvtár

 Kedves Olvasó!

Alkosson saját maga képet a Szabad Szellem tanításairól.

Ehhez szívből hívjuk, hogy látogassa meg a Sophia Könyvtárat Németországban, ahol Gabriele összes műve megtalálható sok nyelven.

 A Sophia Könyvtárban, a Szabad Szellem Központjában átfogóan betekintést nyerhetnek Gabriele, Isten prófétája és követe életművébe. Ez Isten hamisítatlan szava korunkban. Az egész világról jönnek emberek, és többet szeretnének tudni az Istenszellem isteni-prófétai szaváról és a sok segítségről, javaslatról és oktatásról, ahogyan azok a mai korban Gabrielén keresztül megadattak. A Sophia Könyvtárban minden életterületre találnak információs szigeteket, ahol minden látogató anyanyelvén tájékozódhat a szívéhez közel álló témákról. A Sophia Könyvtár egyedülálló környezetében felfedezheti a sok könyvet és írást, melyekben Gabriele segítséget ad az élethez, hogy a mindennapokkal a belső élet törvényei szerint birkózzunk meg.

 

A Sophia Könyvtárban könyvesbolt is található, mely könyveket, CD-ket, DVD-ket értékesít, valamint kikölcsönözhet könyveket és antikvár kiadványokat is találhat.

Megjegyzés: Teljesen szabadon jöhet. Szabad is marad. Szabadon is távozhat, mert a Szabad Szellem könyvtárát látogatta meg.

 

Nyitvatartási idő:
Hétfőtől szombatig                       9.00 – 18.30-ig

Vasárnap és ünnepnapokon      11.30 – 18.00 óráig
(Vasárnap és ünnepnapokon tanácsadás és könyvvásárlási lehetőség nélkül)

 

Örülünk látogatásának!

 

 

Sophia Könyvtár – A Szabad Szellem Központja
Max-Braun-Straße 2, 97828 Marktheidenfeld-Altfeld (Németország)
(Közvetlenül az A3-as autópálya marktheidenfeldi kijáratánál)


Rendezvények

A Sophia Könyvtárban, a Pálma Csarnokban
és a Csendes Kamrácskában

 

Német nyelvű rendezvényprogramunkat itt találja.

 

Isteni Prófétai Gyógyítás

Isten Krisztusa kinyilatkozik prófétáján, Gabriellán keresztül

Az elmúlt 35 év felvételei

Kéthetente 10 órakor a Sophia Könyvtárban

 

Meditációk az isteni tudatból

Gabriellától

Találjon nyugalomra, találjon önmagára. Tanuljon meg közelebb kerülni Istenhez bensőjében.

Kéthetente 10 órakor a Sophia Könyvtárban.

 

Csendes ima
egyház nélkül – emberek imádkoznak

Minden pénteken 19.00 – 19.30-ig a Sophia Könyvtárban

 

Tested sejtjei kiáltanak.

Adj nekik táplálékot:

Szervmegszólítás Isten Szelleméből

Minden pénteken 19.45 – 20.45-ig a Sophia Könyvtárban

 

Őskeresztény Hitgyógyítás

A valódi szellemi gyógyítás, mint a Názáreti Jézusnál,
hogy aktiváljuk az öngyógyító erőket
az Isten-Krisztus-Szellem által

Minden vasárnap 10 órakor a Pálma Csarnokban

 

Gyógymeditációk Gabriellától
Az Isten-Krisztus-Szellemhez,
a Belső Orvoshoz és Gyógyítóhoz való vezetés

Minden héten hétfőtől péntekig 15.00 – 18.00 óráig folyamatosan,

valamint minden szombaton és vasárnap 10.00 – 16.00 óráig a Csendes Kamrácskában

Utoljára megtekintett